Menu Sluiten

Regelapparatuur

Bentrup regelapparatuur

TC 700 serie
De nieuwe TC700-serie van Bentrup stelt een nieuw concept van een volledig intuïtieve gebruikersinterface met de nieuwste technologie beschikbaar. Het display met hoge resolutie biedt gebruiker de processtatus in één weergave.
Functies omvatten een statusregel die uitgang statussen, USB-bediening, www-verbinding, enz. weergeeft. Er zijn maximaal 99 programma's beschikbaar met opties om door de gebruiker gedefinieerde namen toe te wijzen.

TC700-controllers loggen alle procesgegevens continu met een Real-Tijd-klok-stempel in CSV-formaat. Geniet van het aanpassen van waarden: zie ze veranderen door met uw vinger over de virtuele wijzerplaat te cirkelen.

Geïntegreerde optie met 3 zonses duwt ovens met minimale inspanning naar 3 zones, 6 bedieningszones aan boord. PM3-module voor daadwerkelijke vermogensmeting en -acquisitie voor maximaal 3 zones, inclusief logging en e-mailwaarschuwingen bij gedefinieerde afwijkingen.

TC705: Keramiek type profiel: 4 segmenten bakcurve volledig weergegeven op het display inclusief instelpunten om de bediening zo eenvoudig mogelijk te maken en invoerfouten in de hoogste mate van deze uitdrukking onmogelijk te maken

TC707: bovendien volledig flexibel programmaprofiel, realtime startprogramma's (bijv. oven op temperatuur voor vroege dienst om 5:30), standaard datalink (Bluetooth)

De hierboven weergegeven regelaars zijn een kleine greep uit het Bentrup programma.

> klik hier voor alle opties.